Big bang theory-tårta

Hej hej!
 
När min bror fyllde år i november så ville han ha en big bang theory-tårta.. så det var bara att fixa! Inuti blev det dulce de leche-mousse och vit chokladmousse mellan vanliga bottnar, spacklat med vaniljsmörkräm. Ovanpå blev det sockerpasta och m&m:s.
 
 
Detta är alltså en scen ur ett avsnitt av serien. Många känner säkert ingen den, men annars så ska det föreställa när Sheldon och Leonard är i ett bollhav :)
 

Lastbilstårta med förlovningsförfrågan

Hej!
 
I helgen har det bakats hemma hos mig, då jag hade en beställning till idag. Ett lite svårare önskemål än vanligt faktiskt, men kul med en utmaning! Jag hoppas att den blev uppskattad.
 
Det blev en lastbilstårta, viktigt med scania-märket, och så skulle det stå "Grattis älskling! Vill du förlova dig med mig?" på. Så kalaset idag blev nog en kombination av födelsedag och förlovning.
 
Jag fixade vanliga sockerkaksbottnar, vilka jag fyllde med ahlgrensbilar-fluff, marsansås, vaniljgrädde och jordgubbsbitar, spacklade allt med jordgubbssmörkräm och täckte med marsipan. Allt efter önskemål! Dekorationer är gjorda i sockerpasta och matfärg i pulver- och vätskeform.
 
Här är skapelsen:
Som sagt, jag hoppas att de blev nöjda! :)
 
 

RSS 2.0